Bruidsbeurs Wedding-splash

Op dit moment dat ik achter de computer zit en een blog probeer te schrijven zit mijn lieve dochter Lina aan de keukentafel met haar iPad, even een momentje rust voor haar. Ze doet het onwijs goed op school alleen is het haar soms een beetje te veel, maar ja wat willen we toch? Ze is 4 jaar, dan mag ze ook nog lekker thuis zijn. Ik hoop dat jullie door het lezen van deze blog mij steeds beter leren kennen en ik zou het onwijs leuk vinden als jullie een berichtje achter laten op mijn Facebook.


11 Januari, de eerste keer dat ik op een bruidsbeurs ging staan, wat zou ik hiervan kunnen verwachten? Geen idee, het enige wat ik wel weet is dat ik het heel eng vond. Ik hou er eigenlijk helemaal niet van om op de voorgrond te staan. Bepaalde situaties in mijn vak is het wel nodig maar hier red ik mij prima mee.

Het fijne vond ik wel dat Mark naast mij stond, met onze Selphy Mirror. De Selphy Mirror is eigenlijk als grap ontstaan. We vinden nl dat zulke fotobooths onwijs duur zijn en we vinden het raar dat men zoveel geld hiervoor vraagt dit moet toch goedkoper kunnen!!! Dus is Mark gaan bouwen en hij heeft een te gekke Selphy Mirror gemaakt! Het voordeel is dat hij dit zelf gemaakt is dat hij precies weet hoe het apparaat in elkaar zit, ideaal dus! Wat hebben wij leuke bruidsparen, vrienden van, familie van, gezien! Maar ook onwijs leuke leveranciers!


Ben ik een typische ondernemer? Nee, dat is 1 ding wat zeker is! Ik ben een mensenmens en niet iemand die alles op alles wil zetten om er zoveel mogelijk omzet aan over te houden. Ik wil er graag voor bruidsparen zijn en als ik daar wat voor krijg dan is dat een mooie bijkomstigheid. Wil ik veel bruiloften per jaar organiseren? Nee ook niet omdat ik dit naast mijn parttime baan doe, ik werk 3 dagen in de week in een geweldig mooi hotel en ik wil de kwaliteit hoog houden want een bruiloft kan niet overgedaan worden.

Ik wil er zijn voor bruidsparen met lager tot normaal inkomen. Het minimalistischer groot maken dat is waar ik van hou. De kosten proberen zo laag mogelijk te houden met daarbij hoge kwaliteit. Ga ik afdwingen bij leveranciers? Nee dat doe ik ook niet omdat zij hun nodige kosten ook hebben en het voor hun ook fijn is als ze er wat aan overhouden maar ik weet wel de juiste leveranciers en ik ken de mooiste plekjes.


Ik vraag mij wel eens af, waar word ik gelukkig van in mijn leven? Mijn geweldige kids & man om mij heen maar ook gerust even een momentje alleen voor mezelf. Lekker weekendjes weg met kids en man of alleen met Mark, die tijd hebben wij (iedereen trouwens) wel nodig. Niet alles draait om kinderen, huishouden en werk. Maar ook wordt ik gelukkig van mijn parttime ban en als ik een bruidspaar bruikbare tips heb gegeven en/of als ik hun huwelijk tot een succes heb weten te krijgen. Hier krijg ik zoveel energie van!

I Like my Life


Het is bijna 14 februari! De dag van de liefde. Lekker uit eten, gezellig samen zijn, of wel een nachtje weg maar het aller allermooiste is toch wel zo'n geweldige huwelijksaanzoek. Veel plezier met alle voorbereidingen!


Mochten jullie vragen hebben, laat me gerust weten. Ik help jullie graag.
30 keer bekeken0 reacties

06 15629020

Van der Heijdenstraat 19, 7591 VL Denekamp, Netherlands

©2020 door EM Weddings & Events.