Vakantie

Wat heerlijk, we hebben lekker vakantie met ons 4tjes.

Maar voorafgaan de vakantie gaat het altijd gepaard met stress. Hebben we alles gepakt? Past alles in de auto? Want ik neem altijd weer te veel mee en vaak vergeet ik ook nog dingen die juist nodig zijn met name mijn eigen spullen. Voor de kids en Mark hebben we eigenlijk altijd alles mee maar voor mezelf vergeet ik nog wel eens wat. We gaan lekker naar de sneeuw, we hebben er allemaal zin in. De dames voor het eerst op de latten en Mark & Ik lekker snowboarden. Fingers crost, dat we de botten heel mogen houden.


Nog even de laatste mailtjes & aanvragen wegwerken, automatisch antwoord van mijn mail aanzetten met een tekst dat we de mail wel lezen en we ons uiterste best doen om te reageren. Los laten kan ik niet, want ik zou kunnen begrijpen dat bruidsparen en bedrijven graag een antwoord van ons willen, ook al is het een kort berichtje. Toch hoop ik stiekem dat het niet nodig is.


Ik kan het echt merken aan de meisjes dat ze toe zijn aan vakantie, toe aan even lekker weg met ons en alleen maar samen dingen doen. Het is ook al weer even geleden dat we vakantie hadden, juli 2019. Ik werk vaak in het weekend waardoor het voor ons niet vanzelfsprekend is om wat leuks in het weekend met elkaar als gezin te doen. Dus dubbel genieten.


Lieve mensen, geniet van de vakantie! Tot snel.


Liefs, Ellen

2 keer bekeken0 reacties

06 15629020

Van der Heijdenstraat 19, 7591 VL Denekamp, Netherlands

©2020 door EM Weddings & Events.