| Voorstellen |


Ik ben een trotse moeder van 2 geweldige dochters, Demi & Lina en gelukkig getrouwde vrouw van Mark.

Zij maken mij compleet en zij zorgen ervoor dat ik kan zijn wie ik wil zijn.


Deze foto is van 26 mei 2017, de dag dat Mark en ik 12,5 jaar samen zijn en de dag dat wij getrouwd zijn met ons vieren.

Telkens dacht ik mis iets in mijn werk. Totdat we onze bruiloft gingen organiseren, het was stressvol, het was gaaf, tijdrovend, want telkens als we een punt hadden afgestreept kwam er wel weer een ander punt bij, we hadden veel leveranciers en ik moest nog zorgen dat die leveranciers elkaar goed aanvulde, maar hoe deed ik dat eigenlijk? Je eigen bruiloft organiseren maar toch ook genieten van de mooiste dag. Het gaf mij (omdat we op onze dag moesten genieten) wel soms wat stressmomentjes omdat ik niet op onze trouwdag kan gaan organiseren en regelen. Doordat ik de juiste leveranciers, mijn zus Kim als Ceremoniemeester had gekozen (moest ook zorgen dat zij niet zoveel hoefde te doen, want zij moest ook genieten), alles goed tot in detail had voorbereidt en draaiboeken had gemaakt. Kon ik het een op een gegeven moment wel loslaten. Maar wat was het fijn geweest als wij 1 aanspreekpunt hadden gehad. Door mijn ervaring heb ik alles in goede banen kunnen leiden.

Ik ben de opleiding Weddingplanner gaan volgen omdat ik graag bruidsparen wil helpen, de juiste leveranciers zoeken, de mooiste plekjes in Twente wil laten zien en daarbij ook advies geven en een luistert oor bieden. Ik ben Weddingplanner naast mijn huidige baan bij Landgoed De Wilmersberg. Voor mij is bruiloften organiseren een hobby & grote passie!


Ben jij nu ook op zoek naar no nonsens Weddingplanner, lekker nuchter maar vooral heel persoonlijk, neem contact met mij op en wellicht gaan we samen jullie mooiste dag organiseren!


Liefs Ellen

138 keer bekeken0 reacties

06 15629020

Van der Heijdenstraat 19, 7591 VL Denekamp, Netherlands

©2020 door EM Weddings & Events.