Wat vind ik belangrijk?

Huh, helemaal vergeten! Door de drukte. EM Weddings & Events bestaat alweer 2 jaar! Joepie!!! Feest! Taart! Champagne! En oeps, helemaal vergeten er wat mee te doen. Dit betekend wel dat het goed gaat en dat we druk blijven met wat we doen.


Mijn gezin & familie is het belangrijkste in mijn leven! De stabiele factor in mijn leven en door al het andere wat ik doet maakt het tot wie ik bent. Elke emotie is ergens goed voor, dit brengt je weer verder in het leven.


Vanaf het moment dat papa is overleden denk ik eraan hoe mooi zou het zijn als niet alleen bruidsparen mijn hulp kunnen gebruiken maar ook de nabestaanden van overledenen. Je zou denken wat staat dit ver van elkaar af, geluk in de liefde en verdriet van het overlijden, eigenlijk staat dit allemaal heel dichtbij elkaar. Ook hier moet je mensen helpen met het organiseren van de uitvaart en de mensen bij staan, ook hier is het ontzettend belangrijk dat de nabestaanden goed op de uitvaart terugkijken, dit helpt hun weer in de rouwverwerking. Dit is slechts een idee wat nu door mijn hoofd spookt en als de tijd rijp is dan ga ik me hier verder in verdiepen, maar eerst... Huwelijken & bedrijfsfeestjes.


Wellicht hebben jullie het al gelezen, onze Selphy Mirror! Wow wat loopt dit goed :-) Zo ontzettend trots op Mark hoe hij dit gemaakt heeft! Zo fijn dat we dit kunnen combineren met onze huidige banen.

Het is eigen niets anders dan een spiegel, de spiegel geeft doormiddel van tekst en geluid (vaak doen we het geluid uit omdat het dan geen meerwaarde heeft) aan wat je moet doen en wanneer de foto's gemaakt worden. Echt iedereen is enthousiast, zo leuk oom te zien. De mensen waarvan je zou denken zij gaan niet op de foto, zij maken geen gebruik van de Selphy Mirror, zij staan er het vaakst op! Zij doen het gekst en ze vinden het lachen, gieren, brullen! Hoe leuk!

Als ik kijk naar wat we tot nu toe al geboekt hebben staan, het is te gek! Wel moeten we soms even in de gaten houden van hoh zien wij elkaar nog wel? Of zijn we alleen maar aan het werk, met de kinderen bezig of het huishouden? Zelf werk ik daarnaast ook nog 3 dagen in een geweldig hotel in De Lutte! Mark werkt 5 dagen bij een IT bedrijf in Oldenzaal. Wat inhoudt dat de weekenden samen schaars zijn voor ons.


Vanachter mijn computer zie ik de geweldige trouwfoto's van ons! Zoveel mooie momenten, liefde, vertrouwen en spontaniteit wat ik zie. Ik raak er niet op uitgekeken, elke keer zie ik wel weer iets anders in de foto. Het is zo belangrijk dat je een goede fotograaf hebt tijdens deze dag. Hij/zij weet precies op de juiste momenten de foto te maken, zelfs zonder dat je het door hebt en ik kan je vertellen normaal heb ik alles door, ik zie en hoor alles, bij Indra Simons van Isi fotografie niet. Wow wat een topper!

Soms vergeet je bepaalde momenten van die dag en dan zie je het terug en ik krijg er weer spontaan kriebels en geluksgevoel van.


Deze foto van mijn gezin heeft ook zo'n geweldige fotograaf gemaakt! Carla Scholten Linde, wat een topper! Ze kan onwijs goed met kinderen overweg en ze weet precies het juiste te zeggen tegen de meiden. Ik heb het gezien het is onwijs lastig om de meiden goed op de foto te krijgen en daarbij dan zijn er ook nog twee van zulke volwassenen ;-p Ja euhm, laat ik daar maar niet veel van zeggen...... :-p Zonder alle gekheid op een stokje, het was een mooie dag bij de Bergvennen en we hebben hier prachtige foto's aan over gehouden, precies zoals we zelf zijn!


De foto in het midden is van links mijn moeder, in het midden mijn zus Kim en daarnaast mijzelf. Even in een gekke bui, dit is hoe wij zijn! Heerlijk nuchter, lekker gek en zorgzaam.


Wat ik ook belangrijk vind, is dat ik leveranciers uitkies waar ikzelf een goed gevoel en leuk contact mee heb. Dit wil ik ook met mijn bruidsparen zij moeten een goed gevoel hebben bij mij en ik bij hun.


Mocht je meer van me willen weten? Laat het me gerust weten.


Liefs,

Ellen32 keer bekeken0 reacties

06 15629020

Van der Heijdenstraat 19, 7591 VL Denekamp, Netherlands

©2020 door EM Weddings & Events.