Wie is jullie Weddingplanner?

Persoonlijk, Creatief en gezellig!

Wie is het gezicht achter..

Mijn naam is Ellen Meijlof- Masselink, getrouwd en ik heb twee geweldige dochters. Ik geniet van het leven, al 33 jaar. Heerlijk vind ik het om weekendjes weg te gaan naar romantische steden in Nederland maar ook in het buitenland. Ik geniet van kleine momentjes, samen zijn met mijn gezin, familie en vrienden, dagjes uit, wandelingen maken. Maar ook hou ik van een heerlijk kopje thee op de bank met een dekentje en een goede film.Geen moment is hetzelfde, net zoals geen enkele bruiloft of evenement hetzelfde is.


Mijn ervaring

​In 2010 heb ik mijn opleiding aan de hotelschool afgerond en ben ik bij een heel mooi vijf sterren hotel in de Front Office gaan werken en ik ben daarna bedrijfsleidster geweest bij een Grand Café/ restaurant.  In die tijd ben ik niet stil blijven zitten en nog een studie erbij 

gedaan van evenementenorganisatie, cursus zakelijke correspondentie Duits en de opleiding Weddingplanner bij OWPN te Nieuwegein. Door mijn ervaring als Front Office medewerker bij twee TOP hotels van Twente en als bedrijfsleidster van een Grand Café & restaurant, weet ik heel goed wat er allemaal geregeld moet worden bij een bruiloft, evenement en vergadering. Ik weet ook hoe belangrijk het is om jezelf te zijn en de keuzes te maken waar jezelf achter staat. Deze keuzes wil ik graag bij jullie naar boven halen en dan samen met jullie, jullie droomhuwelijk organiseren.

 

06 15629020

Van der Heijdenstraat 19, 7591 VL Denekamp, Netherlands

©2020 door EM Weddings & Events.